Yritys

Yritys

Asennuspalvelu Vainionpää Oy on toiminut vuodesta 1990. Yritys on saavuttaneet vahvan aseman pohjoismaisena metsä- ja energiateollisuuden alihankkijana. Päätoimialoja ovat teollisuuden, voimalaitosten ja energiatuotannon kunnossapito. Palvelutarjontaan kuuluvat myös purkutyöt ja 24 / 7 -periaattella toimivat käyttö- ja valvontapalvelut. Kattavan yhteistyöverkoston ansiosta pystymme sitoutumaan isoihinkin hankkeisiin.

 

Asennusten ja huoltojen joustava sujuminen vaatii monien toimintojen yhteen sovittamista.
Asennuspalvelu Vainionpää Oy tunnetaan ripeänä, joustavana ja luotettavana toimijana. Yritys palvelee teitä tehokkain välinein osaavalla henkilökunnalla. Monitaitoiset työntekijät tekevät tilanteen mukaan niin asennuksia, konepajan töitä kuin nostoja ja kuljetuksiakin. Yrityksen johtajat ovat mukana käytännön työssä, joten tuntuma asiakkaiden tarpeisiin säilyy.

 

Asennuspalvelu Vainionpää Oy:n toimipaikka on Etelä-Pohjanmaalla. Yrityksellä on kattavasti varusteltu konepaja Teuvalla. Konepajasta löytyvien kiinteiden työvälineiden lisäksi yrityksellä on laadukkaat asennutyövälineet. Esimerkkinä mainittakoon laser-tekniikkaan perustuva voimansiirtoakselien linjaukseen kehitetty laite.

 

Asennuspalvelu Vainionpää Oy:lla on ajoneuvo-nostinyhdistelmät raskaisiin ja vaativiin nostoihin. Yhdistelmän perustana on rungoltaan vahvistettu kuorma-auto, johon on asennettu kuormausnosturi. Nostimiin on kytkettävissä miehistökori, vetovarusteet ja muita lisälaitteita. Klikkaamalla tekstiä saat lisätietoa kappaletavaranostimilla varustetuista kuorma-autoistamme.

Meidät tavoitat

040 086 4233

Käyttö- ja valvontapalvelut 24/7

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä